Біль у суглобах: медики розповіли про основні причини

03.10.2019 5:34 6

Біль у суглобах: медики розповіли про основні причини

Лікарі назвали хвороби, про які можуть свідчити постійні болі у суглобах.
Про це пише Собкор.
Інфекційний артрит
Артрит – це ціла група захворювань суглобів запального характеру. Іноді причиною може бути інфекція – стрептокок, золотистий стафілокок та інші. Такий артрит називають інфекційним. У хворого спостерігаються болі у суглобах, набряк, почервоніння, підвищення температури, обмежується рухливість.
Подагра
Подагра викликає сильні болі у суглобах та патологічне ущільнення підшкірної клітковини з утворенням так званих тофусів, які можуть червоніти і опухати. Найчастіше вражаються суглоби на стопах, особливо великий палець ноги.
Читайте також: Медики розповіли про причини викривлення постави
Системна червона вовчанка
Це захворювання є наслідком збою в роботі імунітету. Імунна система людини починає виробляти антитіла, які пошкоджують сполучну тканину. Одним з проявів хвороби є болі у суглобах, найчастіше на зап’ястях і кистях рук.
Ревматоїдний артрит
При такому вигляді артриту вражені дрібні суглоби. Причиною захворювання може стати активні фізичні навантаження, емоційна напруга, порушення гормонального фону.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Где купить кроссовки Адидас – качественные вещи по доступной цене Руководство по покупке лестниц и лесов Книги Джорджа Элиота Яркие и захватывающие онлайн-партии на рубли Качественное постельное белье в разных расцветках

Последние новости