Трамп назвав «переворотом» розпочату проти нього процедуру імпічменту

02.10.2019 21:29 5

Трамп назвав «переворотом» розпочату проти нього процедуру імпічменту

Президент США Дональд Трамп розцінює розпочату проти нього процедуру імпічменту членами Демократичної партії у Палаті представників як переворот.
Про це пише СобКор.
«У міру того, як я щодня все більше дізнаюся, я роблю висновки, що те, що нині відбувається, є не процедурою імпічменту, а переворотом, який націлений на те, аби відібрати владу людей, їхній вибір, їхню свободу, релігію, армію, стіну на кордоні та права громадян Сполучених Штатів Америки», - заявив Трамп.
Як повідомлялося, обговорення Трампом із Президентом України Володимиром Зеленським питання розслідування стосовно Джо Байдена та його сина Хантера в Україні призвело до початку розслідування у Конгресі в рамках процедури імпічменту президента США.
Читайте також: Депутати схвалили закон про імпічмент
Оприлюднена 25 вересня стенограма дзвінка, який Трамп зробив Зеленському 25 липня, свідчить, що він закликав його розслідувати недоведені підозри щодо Байденів.
Демократи в Палаті представників США ініціювали процедуру імпічменту Трампа із закидами, що глава Білого дому намагався використати іноземний вплив для власної переваги на президентських перегонах у США.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Купите насос или помпу по выгодной стоимости Профессиональные переводы на несколько десятков языков Где дадут онлайн кредит на карту или микрозайм онлайн Рейтинговые казино – победы и выплаты без ограничений Идеальная спецодежда для разного вида работ

Последние новости