Фахівці розповіли, як зберегти молодість шкіри навколо очей

27.09.2019 3:47 6

Фахівці розповіли, як зберегти молодість шкіри навколо очей

Шкіра навколо очей дуже тонка, тому більш схильна до розтягування, з віком вона стає тоншою, з’являються зморшки.
Про це пише СобКор.
У тканині біля очей відсутні багато важливих елементів, які роблять шкіру сильною та дуже мало м'яких тканин, таких як жир або м'язи. Брак цих елементів збільшує ймовірність розтягування шкіри. Найгірше те, що шкіра сама по собі покриває порожній простір очниці. Існує також проблема темних кіл та набряклості, які можуть бути результатом нестачі сну, дієти та стресу.
Існує безліч способів, які допоможуть запобігти пошкодженню шкіри навколо очей та навіть допоможуть відновити цю область. Щоб очі не старіли, потрібно збільшити вироблення колагену, шляхом стимулювання клітин, які називають фібробластями. Колаген - це білкові волокна, які дають шкірі підтримку та щільність.Вони розташовані в нижніх шарах шкіри. Крім домашніх продуктів, існує безліч професійних процедур, які відмінно підходять для шкіри навколо очей. Головне – вчасно почати доглядати за своїм зовнішнім виглядом.
Читайте також: Фахівці порадили, як зберегти молодий вигляд
Звичайний зволожуючий крем для обличчя не допоможе вберегти від старіння шкіру навколо очей. Якщо його наносити на шкіру біля очей, крем може викликати відчуття печіння. Адже в ньому містяться багато інгредієнтів, дуже сильних для делікатної шкіри навколо очей. А креми під очі розроблені за допомогою систем постачання зі спеціальних колаген-стимулюючих інгредієнтів, які дають очам те, що їм потрібно.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Профессиональный уход за инвалидами Почему стоить пробурить собственную скважину Реабилитация послеоперационных больных в Германии Какие документы требуются для строительных тендеров? Легализация документов без проволочек

Последние новости