Зеленський зустрівся з генсеком НАТО в Нью-Йорку

24.09.2019 21:20 14

Зеленський зустрівся з генсеком НАТО в Нью-Йорку

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом під час 74 сесії Генасамблеї ООН у Нью-Йорку.
Про це пише СобКор.
"Під час зустрічі були обговорені подальші кроки в рамках розвитку політичних відносин і практичної взаємодії України та НАТО", - йдеться в повідомленні прес-служби українського президента.
Так, Зеленський підтвердив готовність України продовжити активну взаємодію з Альянсом в рамках реалізації структурних реформ у секторі безпеки та оборони відповідно до стандартів НАТО.
Читайте також: Зеленський розповів, що буде робити з українцями, які бояться НАТО
"Президент наголосив на важливості візиту Північноатлантичної ради НАТО в Україну, що відбудеться в кінці жовтня цього року. Він висловив надію, що цей візит сприятиме активізації практичного співробітництва з альянсом у розвитку Збройних сил України, зокрема, Військово-морських сил, а також більш широкому залученню НАТО до підтримки безпеки в регіоні Чорного та Азовського морів", - відзначили у прес-службі.
Також під час зустрічі йшлося про підвищення рівня співпраці в модернізації ВМС України.
Пріоритетним напрямком роботи президент України назвав і підвищення рівня сумісності ЗСУ з силами держав-членів НАТО, зокрема, шляхом участі у спільних навчаннях і тренуваннях, програмах військового співробітництва.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Полгода с Xiaomi Mi 8: каков на самом деле китайский флагман Пленки, упаковки, пакеты и прочая продукция из полиэтилена Способы обхода блокировки ГГ Бет Хортица – легендарный заповедник, расположенный прямо посреди города Игровые слоты онлайн для вашего досуга

Последние новости