Найкращий у XXI столітті: альбом якої співачки отримав визнання

21.09.2019 22:45 6

Найкращий у XXI столітті: альбом якої співачки отримав визнання

Найкращим альбомом 21 століття британський The Guardian назвав платівку "Back to Black" співачки Емі Вайнгауз.
Про це пише СобКор.
Цей "геніально-епохальний шедевр" змінив поп-музику, зазначає видання.
У статті The Guardian відзначається, що окрім звучання, що характеризується "напругою між стилями", Емі відкрилася для аудиторії як сильний автор пісень. Її тексти з "тихих і гарних" перетворилися на "відверті, смішні та приземлені".
Видання підкреслює, що "Black to Black" став найвпливовішим альбомом у сучасній музиці за останні 20 років і підтвердженням цьому слугують мільйонні продажі і кількість музикантів, які стали наслідувати образ королеви соула.
Читайте також: Карловарський кінофестиваль: український фільм отримав престижну нагороду
The Guardian представило свій рейтинг 100 найкращих альбомів 21 сторіччя, опитавши 45 музичних оглядачів.
До першої п'ятірки також увійшли альбоми "Is This It?" гурту The Strokes, "My Beautiful Dark Twisted Fantasy" репера Каньє Веста, "To Pimp a Butterfly" Кендріка Ламара та "Sound of Silver" LCD Soundsystem.
Нагадаємо, Емі Вайнгауз померла 23 липня 2011 року у Лондоні від алкогольного отруєння. Їй було 27 років. За своє коротке, але яскраве життя, виконавиця випустила 2 альбоми та стала першою британською співачкою, яка відразу отримала 5 музичних нагород "Греммі".

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Покупка и перепланировка квартиры Итальянская пряжа в ассортименте по доступным ценам Переваги сучасних караоке-клубів в порівнянні з кафе та ресторанами Жевательные резинки – воспоминания из детства Якісний завод по виробництву молока

Последние новости