Ветеринари назвали рослини, які вбивають котів і собак

14.09.2019 22:15 6

Ветеринари назвали рослини, які вбивають котів і собак

Експерти назвали кімнатні рослини, які негативно позначаються на здоров’ї та самопочутті домашніх улюбленців – котів та собак, а у деяких випадків можуть навіть призвести до їх загибелі.
Про це пише СобКор.
Фахівці стверджують, що до квітів, які можуть викликати гостре отруєння у тварин, відносяться фікус, монстера, алое, декабрист, хлорофітум. Тварині досить спробувати невеликий шматочок стебла або листя зазначених рослин для настання вкрай негативних наслідків.
Дані квіти не призводять до смерті, наприклад, кішки, але можуть стати причиною важкого отруєння. Щоб отримати величезну порцію отрути, чотирилапим досить навіть один раз лизнути одну із зазначених рослин.
Читайте також: Фахівці назвали рослини, які вбивають шкідників
Були виділені і надмірно небезпечні кімнатні рослини, які можуть призвести не тільки до найсильнішого отруєння, а й у ряді випадків – до летального результату серед домашніх вихованців. Йдеться про азалію, герань, диффенбахію, олеандри, антуріум, філодендрон, аспарагус.
Експерти також звернули увагу на те, що інколи отруйні речовини можуть протягом певного часу накопичуватися в організмі, а потім приводити до отруєння або сильної алергічної реакції.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Где купить кроссовки Адидас – качественные вещи по доступной цене Лучшая трубопроводная арматура Установка систем видеонаблюдения и слежения Как выбрать надежный хостинг Автомобильные свечи зажигания: когда заменять и как использовать

Последние новости