На Черкащині колишнього депутата катували праскою

28.08.2019 17:08 6

На Черкащині колишнього депутата катували праскою

До будинку колишнього депутата Черкаської обласної ради Любові Савченко увірвалися п'ятеро невідомих і, погрожуючи вогнепальною зброєю, заволоділи її майном.
Про це пише СобКор.
Подія трапилася вночі 28 серпня в місті Сміла. Як стверджує джерело ЗМІ, близько першої години ночі п'ятеро невідомих перелізли через паркан домоволодіння директора фабрики ЛІВС і, видавивши вікно, проникли в її будинок. Зловмисники застосували до потерпілої фізичну силу і, погрожуючи праскою, змусили її відчинити сейф і віддати їм майно.
Після цього злодії заволоділи пістолетом депутата, мобільним телефоном Apple iPhone Xs, грошима в сумі 100 тисяч доларів і золотими прикрасами. Під час скоєння злочину, розбійники також застосували силу до 36-річного охоронця екс-депутата, зв'язавши йому руки будівельними стяжками.
Читайте також: На Черкащині у автомобілі знайшли вбитого киянина
Представник ГУНП в Черкаській області Дмитро Грищенко підтвердив, що цієї ночі в Смілі справді був зафіксований факт розбійного нападу на місцевого жителя. Однак, він повідомив, що наразі не володіє подробицями.
"Розбійний напад в Смілі був. Однак, зараз я не можу стверджувати, що це один і той же випадок", - розповів поліцейський.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как выбрать качественный ортопедический матрас на кровать Профессиональная помощь в таможенном оформлении Где заказать обед в Николаеве? Статьи про содержание домашних животных и корм для них Лучшие напольные покрытия

Последние новости