У Києві горів ринок «Дарниця»

08.08.2019 5:15 7

У Києві горів ринок «Дарниця»

У Києві 7 серпня сталася пожежа на ринку, який розташований за адресою вулиця Будівельників, 40.
Про це пише СобКор.
У прес-службі ДСНС Києва повідомили, що на ринку загорілися ларьки близько 9:30. Площа загоряння була досить великою, тому існувала загроза поширення вогню на павільйони, які були розташовані поруч.
Коли пожежники прибули на місце НП, було встановлено, що горить покрівля над чотирма павільйонами критого ринку. Спочатку площа пожежі становила 70 кв. м, однак за станом на 10:40 вона вже становила 250 кв. м. Не гаючи часу, рятувальники відразу ж приступили до локалізації загоряння.
Читайте також: У Мукачево горів величезний склад "Нової пошти"
На місці вели роботу 11 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 48 співробітників ДСНС. Причини пожежі буде встановлювати слідство. Проте, візуально здається, що осередком займання стала ділянка даху над зоомагазином. Рятувальникам вдалося винести з вогню кількох тварин, включаючи рибок, папугу і морську свинку. Однак варто зазначити, що поки невідомо скільки всього тварин було в магазині.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Гибридный сорт пиона Do Tell Где искать деньги на развитие бизнеса Комп’ютерна діагностика автомобіля в СТО Гермес Лучшая сельхозтехника от "Югтехагро" Широкий спектр логистических услуг по выгодным ценам

Последние новости