В Дніпрі повія присвоїла собі автомобіль пенсіонера

07.08.2019 2:47 5

В Дніпрі повія присвоїла собі автомобіль пенсіонера

Поліція зупинила в Дніпрі автомобіль Audi A6, який вночі рухався по місту з включеною світловою і звуковою сигналізацією.
Про це пише СобКор.
Пізніше виявилося, що машину викрали у місцевого пенсіонера під час інтимного побачення.
Відомо, що 34-річна жінка, яка перебувала за кермом, включену сигналізацію пояснила тим, що авто в дорозі зламалося. Поліцейські попросили жінку надати документи на транспортний засіб і посвідчення, але у неї їх не було. Пояснити чому, жінка не змогла.
Під час поверхневої перевірки автомобіля на задньому сидінні поліцейські виявили мисливську рушницю. Звідки воно у жінки вона теж не пояснила. На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу.
Через кілька годин в поліцію звернувся 73-річний чоловік і повідомив, що вранці у нього з гаража вкрали автомобіль Audi A6, а ще раніше викрали його пенсійне посвідчення і документи на авто.
Читайте також: У Дніпрі голий чоловік чіплявся до перехожих. Відео
Патрульні виявили, що автомобіль, який вони зупинили вночі, схожий за прикметами на той, що розшукується, і прибули разом з заявником в ділянку, куди доставили транспортний засіб із затриманою жінкою.
Заявник дізнався свій викрадений автомобіль. А у затриманої виявили документи, які раніше чоловік вважав викраденими. Він розповів, що жінка до нього приїжджала на інтимні побачення за гроші і ймовірно знала, як безперешкодно можна викрасти документи і авто.
Пенсіонер написав заяву з приводу викрадення його майна.
В Дніпрі повія присвоїла собі автомобіль пенсіонера
В Дніпрі повія присвоїла собі автомобіль пенсіонера

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Чехол-кошелек MagSafe отпадает от iPhone? Apple решило проблему! Профессиональная фото студия в Харькове Роторные воздуходувки по доступным ценам Картина по номерам - уникальный подарок от Brushme Как купить вагонку в Украине?

Последние новости