Кажан зробив переполох у літаку

05.08.2019 20:26 5

Кажан зробив переполох у літаку

На борту літака американської авіакомпанії Spirit Airlines, який здійснював рейс з міста Шарлотт (штат Північна Кароліна) до Ньюарка (штат Нью-Джерсі), стався курйозний інцидент.
Про це пише СобКор.
Через півгодини після того, як літак відірвався від землі, пасажири помітили в салоні кажана.
Пітер Скаттіні, який летів цим рейсом, розповів, що перелякані стюардеси і пасажири кричали і закривалися руками від кажана. Один з мандрівників навіть сховався від тварини в туалеті. Кажана все-таки зловили і благополучно доправили до аеропорту.
Читайте також: Кажан перервав матч чемпіонату НБА
"Spirit Airlines підтверджує, що на одному з наших нещодавніх рейсів з Шарлотта до Ньюарка був виявлений кажан, – розповідає представник авіакомпанії. – Його загнали до вбиральні, а на землі забрали співробітники служби з контролю за тваринами. Літак на всякий випадок обшукали і продезінфікували. Ймовірно, він потрапив на борт в Шарлотті, коли в літаку проводилося прибирання. Під час інциденту ніхто не постраждав, включаючи кажана".

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Женская туника: разновидности и современные тенденции в моде Большой выбор профессиональных гель-лаков Наращивание ресниц по выгодным ценам Проверка сайта онлайн казино GGbet Особливості слухопротезування

Последние новости