Фахівці назвали продукти, які уповільнюють старіння шкіри

05.08.2019 16:25 6

Фахівці назвали продукти, які уповільнюють старіння шкіри

Експерти назвали продукти, які запобігають старінню шкіри. За словами пластичних хірургів, правильне харчування може позбавити від омолоджуючих процедур в зрілому віці.
Про це пише СобКор.
Вживання продуктів позначається на шкірі обличчя, а шкідлива їжа може знижувати її еластичність і провокувати появу зморшок.
Експерти відзначають, що куряче яйце містить велику кількість вітаміну A. Завдяки цьому поліпшується колір обличчя, виробляється колаген, який забезпечує міцність і еластичність шкіри.
В список корисних продуктів також віднесли томати. Антиоксидант лікопін у складі овоча володіє протизапальними властивостями і захищає шкіру від сонячних опіків у літній період. Речовини флавоноїди, що містяться в гіркому шоколаді, підсилюють кровообіг.
Читайте також: Медики назвали продукт, який може сповільнити старіння
Експерти радять щодня додавати в раціон невелику кількість шоколаду з 70% какао для здорового рум’янцю на щоках. Для шкіри особливо корисний непакетований зелений чай. Його листя містять потрібні антиоксиданти, а також напій допомагає підбадьоритися. У раціон варто додати креветки, яловичину, курку і рибу.
За порадами фахівців, корисним для шкіри буде щоденне вживання овочів і фруктів.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Бильярдный стол б/у - отличное решение для дома и дачи Быстрое оформление загранпаспортов Пластиковые панели по доступной цене Отзывы о компании EU For You Используй лучшие предложения для своего комфорта

Последние новости