«Паразити»: про що йдеться у стрічці, що перемогла на Каннському фестивалі

02.08.2019 7:15 6

«Паразити»: про що йдеться у стрічці, що перемогла на Каннському фестивалі

Південнокорейський фільм режисера Пона Джун Хо вже встиг підкорити Європу і весь світ своїм неоднозначним сюжетом та операторською роботою.
Про це пише СобКор.
Драматична стрічка, що отримала перемогу на 72-му Каннському фестивалі, 1 серпня відкриває покази в Україні.
Світова прем’єра фільму відбулась ще 21 травня 2019 року під час фестивалю, а в Україні її вперше покажуть лише сьогодні. Загалом фільм покажуть у 192-х країнах світу, що є рекордом для корейського кінематографу. А "Золота пальмова гілка" як нагорода за найкращу кінокартину в основній програмі Канн – ще одне підтвердження унікальності фільму.
Читайте також: Український «Міф» отримав нагороду на фестивалі в Португалії
Кінокартина, знята за мотивами коміксів Хітоші Івакі, розповідає про сім'ю Кі-Тхека з поганим фінансовим становищем, що заробляє лише на упакуваннях для піци. Близький друг старшого сина пропонує йому стати репетитором англійської мови для дочки місцевого бізнесмена Пака. Хлопець потрапляє в світ розкоші і небачених статків, відтак знаходить спосіб, як допомогти своїй сім'ї "встати на ноги".
Режисером фільму та сценаристом водночас виступив Пон Джун Хо, який раніше відзначився роботами "Спогади про вбивство" та "Окча". Головні ролі у фільми виконали такі зірки корейського кінематографу, як Сон Кан-хо, Лі Сон-гюн, Чо Ё-джон, Чхве У-щік та інші.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Большой выбор качественного бисера разных цветов и оттенков Аренда оборудования для мероприятий в Киеве Большой ассортимент подгузников для взрослых Профессиональный и оперативный ремонт брелка автосигнализации Особливості слухопротезування

Последние новости