Комаровський розвіяв популярний міф про волосся

01.08.2019 23:06 6

Комаровський розвіяв популярний міф про волосся

Більшість засобів моментально промиває голову від бруду і порушує захисний жировий шар: сальні залози починають працювати активніше, а волосся виглядає негарно.
Про це пише СобКор.
За словами відомого лікаря Євгена Комаровського, багато жінок помилково вважає, що чим частіше мити волосся, тим привабливішим воно буде.
“Однією з причин швидкого забруднення може стати неправильний вибір шампуню, бальзаму або маски”, – написав Комаровський.
Він зазначив, що багато виробників косметики роблять продукцію, метою якої є миттєвий результат, і згодом вплив таких засобів погано позначається на здоров’ї волосся і шкіри голови.
Читайте також: Комаровський сказав Зеленському «ні»: цікаві подробиці
“Практично всі сучасні шампуні моментально промивають голову від жиру і бруду, тим самим порушуючи захисний жировий шар. Через це сальні залози починають працювати активніше, і саме з цієї причини до середини дня ваше волосся виглядає жирними і неохайним”, – додав лікар.
Також Комаровський порадив обирати шампуні без агресивних хімічних речовин, таких як содіум лаурил/лаурет сульфатів (SLS/SLES), а також парабенів і силіконів.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Где найти роскошное платье макси Цветочные подарки с быстрой доставкой по Свердловской области Ремонт и обслуживание кондиционеров по доступной цене Характеристики и преимущества видеодомофона Commax cdv-35a Как красиво выражать эмоции

Последние новости