Ожиріння і мобільні телефони: вчені розповіли, як вони пов’язані

27.07.2019 5:05 7

Ожиріння і мобільні телефони: вчені розповіли, як вони пов’язані

Якщо людина кожен день проводить не по одній годині, сидячи зі смартфоном, він знаходиться в групі ризику розвитку ожиріння.
Про це пише СобКор.
Було встановлено, що студенти, які проводили по 5 годин і більше з телефонами, на 43% частіше набували проблеми з вагою в порівнянні з однолітками, які сиділи з телефоном менше часу.
Приблизно 25% людей із зайвою вагою і майже 5% осіб з повноцінним ожирінням витрачали на телефон більше 5 годин. Люди із залежністю від телефону в два рази частіше пили солодкі напої, їли фастфуд, цукерки і в два рази рідше тренувалися.
Читайте також: Лікарі розповіли, чому важливо вчасно снідати
За словами вчених з Університету Симона Болівара, часте використання телефону пов'язано з малорухливим способом життя, що загрожує не тільки проблемами з вагою, але діабет, хвороби серця, рак, проблемами з боку скелетно-м'язової системи і навіть передчасною смертю.
При цьому відомо, що використання телефонів в темний час доби порушує обмін речовин, сон і послаблює самоконтроль.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Широкий ассортимент траурной атрибутики из камня Организация «Летнего кинолагеря мира» Популярный сервис для оформления кредита онлайн Постельное белье по приятным ценам Big Daddy: 11 дней на Гоа будет веселье

Последние новости