Убивство Гандзюк: активісти звернулися до Зеленського

25.07.2019 6:06 6

Убивство Гандзюк: активісти звернулися до Зеленського

Активісти ініціативи "Хто замовив Катю Гандзюк?" звернулися до президента України Володимира Зеленського з проханням вплинути на роботу Генеральної прокуратури в справі про вбивство Гандзюк.
Про це пише СобКор.
Звернення активісти опублікували на сторінці ініціативи у Facebook у середу, 24 липня.
Приводом звернення стала інформація про те, що ГПУ зупинила слідство в справі Гандзюк, у якому підозрюваними фігурують голова Херсонської облради Владислав Мангер і Олексій Левін, для виконання міжнародно-правових доручень.
Читайте також: Убивство Гандзюк: голові Херсонської облради оголосили підозру
"Володимир Зеленський, минулого тижня Ви говорили, що справа Катерини Гандзюк і покарання винних у вбивстві нашої подруги для Вас є принциповим питанням. Уже сьогодні Ви можете довести, що це, дійсно, так, вирішивши проблему, що склалася, завдяки Юрію Луценкові. Вимагаємо від Вас і Вашої команди терміново звернути належну увагу на справу Катерини Гандзюк і змусити Генпрокуратуру просто робити свою роботу", - сказано у зверненні.
Активісти зазначили, що очікують рішення вищезгаданої проблеми без акцій ініціативи біля будівлі Офісу президента.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Онлайн-кредит в МайВаллет: преимущества и особенности микрокредитов Купить грунт для покраски авто Какие виды танцев доступны в Украине Slotoking - интересное казино для украинской аудитории Что такое проверка контрагента? YouControl на страже вашего бизнеса

Последние новости