В Росії спростили для українців процедуру отримання виду на проживання

23.07.2019 17:35 6

В Росії спростили для українців процедуру отримання виду на проживання

Держдума РФ прийняла в третьому, остаточному читанні закон, що спрощує надання окремим категоріям іноземних громадян дозволу на тимчасове перебування і отримання виду на проживання в Росії.
Про це пише СобКор.
Державна Дума на пленарному засіданні прийняла в третьому, остаточному читанні закон, що спрощує надання окремим категоріям іноземних громадян дозволу на тимчасове перебування і отримання виду на проживання в Росії.
Закон вводить можливість отримання іноземними громадянами безстрокового виду на проживання в Росії. Зараз, нагадаємо, він видається строком на п’ять років з необхідністю подальшого продовження.
Також скорочуються терміни розгляду заяв про видачу дозволу на тимчасове проживання в Росії до чотирьох місяців (зараз півроку).
Читайте також: Чехія планує запросити на роботу тисячі українців
Розширюється і перелік категорій іноземних громадян, які зможуть отримати дозвіл на тимчасове проживання без урахування урядових квот. Це, зокрема, громадяни, які народилися на території Росії, перебувають у шлюбі з громадянином РФ, які проживають в країні, є учасниками держпрограми із добровільного переселення співвітчизників, біженцями з України, а також ті, хто переселяється в Росію відповідно до міжнародних договорів про захист прав переселенців.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Заказать дипломную работу в Киеве Женские боди для привлекательных и уверенных в себе женщин Быстрое оформление технического паспорта в БТИ Эффективность продажи автомобиля через интернет Почему стоит нанять адвоката при ДТП

Последние новости