Зеленський натякнув, хто може стати прем’єр-міністром

22.07.2019 17:15 6

Зеленський натякнув, хто може стати прем’єр-міністром

Президент Володимир Зеленський запросив главу партії "Голос" Святослава Вакарчука поговорити щодо можливого створення коаліції.
Про це пише СобКор.
Зеленський після оголошення попередніх результатів Національного екзит-полу повідомив:
"Ми будемо (пропонувати створити коаліцію), як я і говорив раніше. Це була наша ініціатива. Ми не можемо більше наполягати, але у нас трішечки вище рейтинг, ніж у "Голосу". Але ми запрошуємо до розмови Вакарчука з великим задоволенням", - сказав глава держави.
Читайте також: Зеленський відреагував на «прогул» міністра
Водночас Зеленський, коментуючи можливе прем'єрство Вакарчука, заявив: "Мені здається, питання про прем'єра Вакарчука, є питанням саме до Слави, бо це велика відповідальність і це має бути гуру економіки, який, як ми говорили, ніколи не був у політиці. Ми хочемо, щоб це була незалежна, сильна людина з професійною освітою. Людина, яку поважають, по-перше, в Україні, поважають на Заході", - констатував президент.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Почему стоить пробурить собственную скважину Широкий выбор крафт пакетов разного назначения Угловые диваны Прокат автомобиля в Египте - о чем следует знать заранее? Правильное питание – лучшее решение для здоровья

Последние новости