Зеленський помилував політв’язня Кремля

13.07.2019 7:55 5

Зеленський помилував політв’язня Кремля

Президент України Володимир Зеленський помилував політв'язня Кремля українця Сергія Литвінова, якого РФ передала Україні для відбування покарання.
Про це пише СобКор.
Заступник міністра юстиції Сергій Петухов у Facebook повідомив:
"Підписав наказ про негайне звільнення Сергія Литвінова з Диканівської виправної колонії. Фізичне звільнення відбудеться, коли документи прибудуть в колонію, це має відбутися найближчим часом.Тримаю ситуацію на контролі", - зазначив він.
У розміщеному у Facebook документі заступник міністра послався на указ Президента від 11 липня № 517/2019 "Про помилування". На сайті глави держави указ ще не опубліковано.
Читайте також: Сенцов і Сущенко звернулися у листах до Геращенко
Нагадаємо, що Литвінов вже 4 місяці перебуває в колонії в Харкові після передачі з РФ. У Росії він відсидів 5 років у в’язниці - політв’язня засудили на 8,6 року за нібито розбій, хоча спочатку хотіли засудили на 25 років за вбивство неіснуючих насправді людей на Луганщині, коли Литвінов був у складі батальйону «Дніпро-1».

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как получать микрокредиты в интернете Оформи свою квартиру стильно Детское постельное белье высокого качества: где купить комплекты с бортиками Супероматик Казино - высокодоходная система для гэмблинг бизнеса Оценка транспорта от экспертов

Последние новости