Сосиски дивовижним чином продовжили життя британці

12.07.2019 11:25 6

Сосиски дивовижним чином продовжили життя британці

Мері Емерсон з Великобританії відсвяткувала 100-річний ювілей «сосисочною» вечіркою.
Про це пише СобКор.
Любителька ролів з сосисками каже, що можливість насолоджуватися улюбленою стравою в колі люблячої родини, можливо, і є секрет її довголіття.
Сосиски дивовижним чином продовжили життя британці
Мері і її сестра-близнюк Джин народилися раніше терміну в 1919 році. Ніхто не очікував, що діти виживуть. Однак, Джин прожила до 1981 року, а Мері прекрасно себе почуває, розмінявши сотню. «Я насолоджувалася випічкою стільки, скільки себе пам’ятаю, завжди і всім подобалися мої ковбасні вироби», — говорить Мері.
Читайте також: У Німеччині пожежники врятували необережну білку
Іноді, коли жінка не встигає, вона купує роли в місцевій пекарні. Але в основному вона готує сосиски в тісті сама. Секрет у тому, стверджує Мері, щоб вибрати гарне м’ясо. Приготування ролів стало для Мері справжнім ритуалом. «Один з моїх улюблених моментів в житті — робити їх на Різдво разом з моєю онукою Наомі», — каже жінка.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Ювелирная мастерская: эксклюзивные украшения под заказ Геологические обследования и геодезические изыскания в Днепре Краткосрочные кредиты онлайн без процентов Работают ли таблетки от алкоголизма? Обход блокировки с помощью зеркала Ggbet

Последние новости