Справа «Кузні на Рибальському»: Порошенка викликали на допит

11.07.2019 15:05 6

Справа «Кузні на Рибальському»: Порошенка викликали на допит

Екс-президента Петра Порошенка викликали на допит в Державне бюро розслідувань України у справі про відмивання злочинних доходів та легалізації в офшорах акцій заводу "Кузня на Рибальському".
Про це пише СобКор.
Юрист Андрій Портнов повідомив в Telegram: "Шановні друзі, інформую, що Порошенко офіційно викликаний на допит в Державне бюро розслідувань у справі про відмивання злочинних доходів та легалізації в офшорах акцій заводу" Кузня на Рибальському ", - пише Портнов.
Він уточнює, що дата допиту - 17 липня, 09:30 ранку.
Читайте також: Компанія Порошенка продає завод "Кузня на Рибальському"
"Запрошуємо всіх вдячних громадян зустрічати фігуранта до цього часу на ганку ДБР. Перелік питань, які громадяни зможуть задати головному державному злочинцеві опублікую сьогодні трохи пізніше. Самому фігуранту необхідно підготувати предмети першої необхідності, мильні приналежності, засоби гігієни, матрац і два комплекти теплих речей в вертикальну смужку ", - резюмував юрист.
Справа «Кузні на Рибальському»: Порошенка викликали на допит

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Запасные части для стиральных машин с доставкой по Украине Сервер в Голландии – это отличный выбор Организация освещения в спальне Жалюзи на любой вкус, цвет и кошелек Оригинальные развлечения с огоньком в виртуальном мире

Последние новости