«Чорнобиль»: на фестивалі в Одесі розкажуть, як створювались герої серіалу

06.07.2019 0:45 6

«Чорнобиль»: на фестивалі в Одесі розкажуть, як створювались герої серіалу

16 липня в Одесі відбудуться майстер-класи відомого сценариста й шоуранера Майкла Бейзера та телепродюсера Барбари Столл, присвячені важливим аспектам створення серіалів.
Про це пише СобКор.
"Майкл Бейзер розповість про те, як створювати й вдосконалювати сильні переконливі історії. А Барбара Стролл - про найефективніший спосіб побудови роботи над серіалом чи фільмом”, - йдеться у повідомленні.
Як зазначається, майстер-клас Барбари Столл матиме назву "Препродакшн! Невідома зірка телехітів!", майстер-клас Майкла Бейзера називатиметься "Чорнобиль": Створення персонажів, що оповідають важливі історії".
Серіал HBO "Чорнобиль" став найретинговішим серіалом в історії за версією авторитетного порталу IMDb. Наразі рейтинг серіалу становить 9,6 бала з 10 (в іншого світового хіта HBO "Гра престолів" – 9,4 бала). Одна з найголовніших складових феноменального успіху проекту – достовірні герої. На своєму майстер-класі пан Бейзер проаналізує механізми та секрети створення таких персонажів, а також специфіку того, як з їхньою допомогою розповідати суспільно значущі історії.
Читайте також: Чорнобиль: автор серіалу просить туристів «не селфитися»
Майстер-клас Майкла Бейзера відбудеться у фестивальному центрі "Родина" в залі Cosy Hall 16 липня о 13:00. А майстер-клас Барбари Столл – того самого дня о 15:30.
Спікери приїдуть до Одеси на запрошення інформаційного партнера кінофестивалю – міжнародного медіафоруму KYIV MEDIA WEEK (KMW). Їхній візит став можливим завдяки партнерству KMW з Ванкуверською кіношколою (Vancouver Film School) – одним з найавторитетніших світових освітніх закладів у галузі підготовки фахівців аудіовізуальної індустрії.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Натуральна і ароматна кава від PapaKava Успейте купить Apple смартфоны по хорошей цене в Comfy! Лучшее оборудования для спорта Какой должна быть идеальная заправка для кальяна? Купить лайки в ТикТок

Последние новости