Суд знову не обрав запобіжний захід Савченко

02.07.2019 23:36 6

Суд знову не обрав запобіжний захід Савченко

Суд не зміг обрати запобіжний захід нардепу Надії Савченко, обвинуваченій у підготовці теракту.
Про це пише СобКор.
Савченко замість засідання поїхала проводити передвиборчу агітацію.
"У вівторок, 2 липня 2019 року, колегією суддів вчергове відкладено проведення підготовчого засідання, цього разу у зв’язку з відсутністю обвинуваченої народного депутата України С., яка замість обов’язкової явки до суду вирушила для проведення передвиборчої агітації до Донецької області", - повідомили у прес-службі ГПУ.
Читайте також: Вбивство Гандзюк: фігуранта випустили під домашній арешт
Суд відмовився розглядати клопотання про застосування запобіжного заходу та призначив наступне судове засідання на 27 серпня 2019 року.
Нагадаємо, що 16 квітня підозрювану в організації теракту Надію Савченко та іншого фігуранта цієї справи Володимира Рубана випустили з-під варти, оскільки судді так і не змогли продовжити підозрюваним запобіжний захід.
У серпні 2018 року Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою Савченко і Рубана завершено. За його словами, під час слідства здобуто всі необхідні докази, які підтверджують версію про підготовку теракту у столиці.
Перед цим Верховна Рада позбавила Савченко депутатської недоторканності та надала дозвіл на її затримання й арешт.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Юридические услуги и консультации на профессиональном уровне Женская казахская одежда Зручні та комфортні меблі Если Вам нужны ролики, то заходите на сайт Мужская, женская и детская обувь оптом

Последние новости