Відома журналістка розповіла, чи збирається в політику

27.06.2019 5:15 6

Відома журналістка розповіла, чи збирається в політику

Українська телеведуча Яніна Соколова заявила, що через 5 років піде в парламент.
Про це пише СобКор.
“Я хочу змінити країну. Мене цікавить культурна сфера та інформаційна політика. Якби на Сході була українська культура з 1991 року, то війни б зараз не було”, – наголосила Соколова.
“Зараз у парламент не піду, бо переможе партія Зеленського, “Опозиційний блок” і подібні. В коаліцію з ними я не піду. А бути в парламенті, щоб просто блокувати трибуну – це не має сенсу. Зараз люди зрозуміють, що відбулося і наступні вибори будуть інакшими. Я хочу отримати більше знань і підготувати команду, за яку мені не буде соромно. В мене вже є певні напрацювання. Поки не можу назвати прізвищ, але у моїй партії мають бути чесні люди, які мають мораль і знання. На одній моралі без знань не виїдеш”, – зазначила телеведуча.
Читайте також: Вакарчук розповів про «болючу» політику в Україні. Відео
Також Яніна розповіла, що їй пропонували вступити у політичну партію в обмін на гроші для проекту про боротьбу з раком “Я, Ніна”.
“Я категорично відмовляюся від такого, навіть можу послати на три літери”, – говорить вона.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Воплощение татуировочных фантазий в жизнь Билеты на отборочный тур чемпионатау мира по футболу Большой выбор качественных полотенец из натуральных материалов Отзывы о хороших строителях в Киеве Купить качественные автотовары по доступным ценам в интернет-магазине UCAR

Последние новости