Загибель Тимчука: нові подробиці

21.06.2019 3:35 6

Загибель Тимчука: нові подробиці

У квартирі загиблого народного депутата Дмитра Тимчука, можливо, зникли коштовності, повідомляють в Нацполіції.
Про це пише СобКор.
За словами правоохоронців, під час проведення слідчих дій особа, близька до загиблого, заявила про ймовірну відсутність декількох ювелірних виробів.
Наразі поліція перевіряє цю інформацію, розслідування справи триває.
Дмитра Тимчука знайшли мертвим у його власній квартирі у середу, 19 червня.
Читайте також: В Києві застрелився відомий депутат
Речник МВС Артем Шевченко розповів, що близько 12 години до правоохоронних органів звернулася дружина Дмитра Тимчука, яка виявила його тіло з вогнепальним пораненням у голову.
Антон Геращенко спочатку розповсюдив інформацію, що Тимчук загинув "під час чистки нагородної зброї", проте згодом правоохоронці повідомили, що вивчають одразу кілька можливих версій загибелі депутата: вбивство, самогубство та необережне поводження зі зброєю.
"Скільки було пострілів, не можу відповісти - експерти оглядають. Є низка робочих версій, серед яких, можливо, нещасний випадок, необережне поводження із вогнепальною зброєю. Також розглядаємо версії кримінального характеру", - заявив очільник Нацполіції Сергій Князев.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Основа работы кондиционеров SPLIT и портативных Химчистка ковровых покрытий Стик-корректор Maxclinic Lifting Stick – качество, проверенное результатом Успешное лечение рака почек Вид на постоянное жительство в Украине. Предоставление всех необходимых услуг для оформления

Последние новости