В Голлівуді викрали статую легендарної актриси

20.06.2019 21:26 6

В Голлівуді викрали статую легендарної актриси

Свідки бачили, як невідомий спиляв фігуру легендарної актриси, що прикрашала альтанку-монумент «Чотири леді Голлівуду», і забрався геть.
Про це пише СобКор.
Невелика фігура Мерилін Монро в знаменитій позі героїні кінокомедії Біллі Уайлдера «Сверблячка сьомого року» (1955) увінчувала шпиль сталевої композиції. Ця композиція називається «Чотири леді Голлівуду». Розміщена вона в західній частині Алеї Слави і присвячена легендарним актрисам Дороті Дендрідж, Ганні Мей Вонг, Долорес дель Ріо і Мей Уест.
Розташувавшись по краях альтанки-монумента, статуї актрис тримають на своїх плечах куполоподібну конструкцію зі шпилем, яку до недавнього часу прикрашала фігурка Мерилін Монро.
Читайте також: «Одного разу в Голлівуді»: в Мережі опублікували трейлер фільму
Як повідомила поліція, злодій на очах у очевидців піднявся на скульптурну композицію і спиляв пилкою з її верхівки бронзову Мерилін Монро. Поліції вдалося зняти відбитки пальців порушника порядку.
Проект сталевої композиції «Чотири леді Голлівуду» (офіційно - Hollywood La Brea Gateway) був затверджений в 1993 році «Лос-Анджелеський агентством спільноти перебудови» (Los Angeles Community Redevelopment Agency). Альтанку встановили в 1994 році.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как обыграть игровой автомат Лепёшки на кефире – очень простое блюдо Какое бывает холодильное оборудование по температурному режиму Накрутить просмотры в Инстаграм быстро и выгодно Сервис по поиску специалистов для ремонтных работ

Последние новости