Кетрін Шварценеггер і Кріс Пратт зіграли таємне весілля

09.06.2019 14:16 12

Кетрін Шварценеггер і Кріс Пратт зіграли таємне весілля

Старша дочка Арнольда Шварценеггера Кетрін та зірка фільмів «Вартові Галактики» і «Світ юрського періоду» Кріс Пратт одружились.
Про це пише СобКор.
Після року стосунків голлівудська парочка все ж узаконила свої стосунки та обмінялась весільними клятвами на приватному ранчо Монтесіто в Каліфорнії. Для 29-річної Кетрін це було перше заміжжя, в той час як для 39-річного Кріса – друге. У нього є шестирічний син Джек від першого шлюбу з актрисою Ханною Фаріс, з якою він розлучився у 2017 році після восьми років шлюбу.
На весіллі були присутні найближчі друзі та родичі, а сама вечірка була закритою для ЗМІ. Через високі заходи безпеки охоронці закривали наречених парасольками від камер журналістів, що чатували біля маєтку. Але деяким папараці все ж вдалось зробити кілька знімків.
Читайте також: Шварценеггер поділився з киянами своїми принципами життя
Відтак, на фотографіях можна побачити, що наречена Кетрін одягнула ніжну приталену сукню білого кольору з пристебнутим до спини довгим шлейфом. На її голові красувалась фата, а за зачіску вона обрала ніжні локони. Кріс в цей же час одягнув класичний чорний костюм із світло-синьою краваткою.
Журналісти додають, що місце церемонії було прикрашено безліччю квітів і зеленню, а всі виглядали дуже щасливими. Після церемонії гостям подавали коктейлі та пропонували свіжі овочі та ягоди на галявині під супровід оркестру.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Доступное приложение букмекера GGBet Как сделать новое жилье уютнее Эффективное средство для борьбы с колорадским жуком Інтернет журнал про бізнес Солнечные батареи как альтернативный вид электроэнергии

Последние новости