Надія Мейхер вразила фанатів балетними па

09.06.2019 4:05 7

Надія Мейхер вразила фанатів балетними па

Українська співачка, екс-учасниця гурту "ВІА Гра" Надія Мейхер, яка нещодавно продемонструвала свою розтяжку, похвалилася перед шанувальниками успіхами в заняттях балетом.
Про це пише СобКор.
На сторінці в Instagram актриса опублікувала відео з тренування, де в пуантах виконує рухи, що вимагають чималої витривалості і терпіння.
Незважаючи на те, що рухи Мейхер плавні і легкі, співачка поскаржилася фоловерам, що їй ніколи не вдавалося схуднути, займаючись танцями.
"Не знаю як ви, але у мене ніколи не виходило скинути вагу займаючись різними видами танців або спортом . Єдине, що отримала, це тонус, пластику, і естетичне задоволення (а це важливо, навіть якщо вид у мене далекий від балетного)", – написала знаменитість.
Читайте також: Надія Мейхер похизувалася пишними формами
Підписники Наді захопилися прекрасною формою зірки і побажали їй успіхів в її хобі. "Приголомшлива", "Надя, ви богиня!", "Фігура чудова", "Моє захоплення", – пишуть в коментарях користувачі мережі.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Качественная корейская косметика по доступной цене Особливості слухопротезування Информационный портал о славянах Блокноты и канцтовары оптом и в розницу в «Стикере» Профессиональные переводы на несколько десятков языков

Последние новости