Баба з возу, коням легше: Ляшко прокоментував вибрики Мосійчука

26.05.2019 5:16 8

Баба з возу, коням легше: Ляшко прокоментував вибрики Мосійчука

Народний депутат Ігор Мосійчук оголосив про своє рішення покинути Радикальну партію Олега Ляшка.
Про це пише СобКор.
"Хочу повідомити всіх про свій вихід з лав Радикальної партії Олега Ляшка.
Це було нелегке, добре виважене рішення, яке я був змушений ухвалити. Серйозні ідеологічні розбіжності тягли за собою конфлікти з окремими членами команди. Я не можу іти всупереч власних переконань, і не хочу працювати в атмосфері конфронтації з людьми, яких, попри всі розбіжності, глибоко поважаю", - написав нардеп у "Фейсбуці".
Читайте також: Заспівай, пташко, не соромся: Ляшко здивував українців іще одним талантом
Планує займатися громадською діяльністю і журналістикою.
"Ні з ким не прощаюсь, і не збираюсь на відпочинок. Нині Україна, як ніколи, потребує тих, хто готовий боротись за її майбутнє. Як саме це буду робити я, багато в чому залежить від стану мого здоров'я. У будь-якому випадку не полишу громадської і журналістської діяльності, та сподіваюсь, що Бог дасть сил продовжити і політичну діяльність. Наразі визначаюсь, щодо подальших дій. Як тільки ухвалю конкретне рішення – повідомлю громадськість і ЗМІ".
Згодом уточнив, що в партію "Слуга народу" не піде.
"В партію влади "Слуга народу" не піду, і не збирався! Хоча і маю в цьому лібертаріанському середовищі добрих знайомих, але вважаю їхню ідеологію ворожою для України та українців".

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Базальтовая вата от надежных производителей Студія дизайну інтер’єру NewDesign Где заказать спортивные вещи? Как выбрать надежный хостинг Диарея во время путешествия. Как защитить себя?

Последние новости