Потап і Настя Каменських одружилися

24.05.2019 2:36 6

Потап і Настя Каменських одружилися

Знаменитий дует виконавців Потап і Настя Каменських, які протягом 11 років виступали на одній сцені, 23 травня одружились.
Про це пише СобКор.
Тривалий час пара приховувала свої стосунки і не коментувала жодних чуток про їхній роман, але в день весілля виконавці опублікували відеоролик "Константа", у якому вони публічно заявили про свої почуття та зізнались, що святкуватимуть весілля.
Весілля Потапа і Насті Каменських відбулось в ресторані Fabius, що неподалік від Києва.
Читайте також: Потап показав Каменських, як майстерно орудувати паличкою
Для весільної церемонії Настя Каменських обрала сукню білого кольору, яка вдало підкреслила її фігуру.Гаптовані аплікації на сукні додали розкоші та елегантності. Свою зачіску вона ніжно підібрала вверх, виокремивши наперед лише два локони, а для макіяжу обрала ніжні відтінки.
32-річна Настя Каменських для весілля також одягнула вишукану мереживну фату.
Щодо Потапа, то він приміряв стильний бежевий костюм, білу сорочку та білі кросівки. Що цікаво, весільні сукні на фотографіях перед весіллям і під час церемонії відрізняються, тому можна стверджувати, що для особливого дня співачка підібрала не один образ.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Товарно-биржевые услуги Разнообразная посуда для вашего ресторана Як правильно продавати на електронних торгах Казино онлайн Украина: правильный выбор гемблинг-площадки Микронаушник – новое слово в старых технологиях

Последние новости