Не минуло і трьох днів: на сайті президента з’явився неприємний для Зеленського документ

23.05.2019 12:15 6

Не минуло і трьох днів: на сайті президента з’явився неприємний для Зеленського документ

На сайті українського лідера з'явилася петиція «за відставку президента України Володимира Зеленського».
Про це пише СобКор.
«Вельмишановний Володимире Олександровичу, голосування за Вас у більшості своїй було голосуванням протестним. Насправді Ви не маєте підтримки 73% виборців. Ваша особа зовсім не об'єднує більшість українців, що мають різні, почасти діаметрально протилежні погляди і бажання. Ви консолідували протест, не даючи конкретних обіцянок і політичних орієнтирів, однак тепер, після обрання і інавгурації, Ви не можете не мати конкретного шляху. І перші ж Ваші заяви та дії розчаровують Ваших виборців, розбивають цю тимчасову ситуативну народну консолідацію. Користаючись відсутністю змістовних обіцянок народові, Ви почали приписувати народній волі власні забаганки. Складається неприпустима ситуація, коли "слуга народу" не має моральних зобов'язань перед своїм народом, сформованих у передвиборчому процесі. Тому ми, народ України, вимагаємо Вашої негайної відставки з посади Президента України!», - говориться у тексті петиції.
Читайте також: Рада не розглянула законопроекти Зеленського
Кількість необхідних підписів для розгляду петиції має сягнути 25 тисяч. До кінця збору підписів станом на 23 травня залишилося 92 дні.
23 травня на 10:46 петицію підписали 7552 людини.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Садовый зонт для вашего комфортного отдыха Качественная детская одежда Картерс из США Качественные стройматериалы Играть в клубах на деньги риск и удовольствие Туры в самый южный курорт Египта Марса-Алам из Киева

Последние новости