Гройсман подав у відставку

20.05.2019 19:36 7

Гройсман подав у відставку

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман написав заяву про відставку.
Про це пише СобКор.
«Під час своєї інавгураційної промови Володимир Зеленський сказав, що уряд має скласти свої повноваження. Я думаю, що ви всі розумієте, що уряд складає повноваження перед новообраною Верховною Радою України, а не перед новообраним Президентом. Разом з тим, я прийняв для себе рішення подати у відставку одразу після проведення чергового засідання уряду у середу», – сказав Гройсман.
Читайте також: Полторак подав заяву про відставку
Він вважає, що за три роки уряду під його керівництвом вдалося зробити чимало, адекватно реагувати на ті ризики, які стояли перед КМУ. «Ми не допустили жодної кризи, жодних проблем, які б несли загрозу для нашої державності, для України в цілому», – підкреслив глава уряду.
Гройсман наголосив, що нині Україна перебуває у нормальному стані. «Валютні резерви країни – понад 20 млрд доларів. Ми маємо на єдиному казначейському рахунку 57 млрд грн. За цей час нам вдалося прийняти ряд фундаментальних рішень», – сказав він.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Почему так важны узд аппараты Рейтинг эффективных корейских сывороток для лица Покупка и продажа антиквариата онлайн Теплоизоляция штукатурного фасада – дань моде или практичность Успейте купить качественные кроссовки к новому сезону

Последние новости