У Лондоні українські стрибуни потрапили до трійки переможців

19.05.2019 6:55 6

У Лондоні українські стрибуни потрапили до трійки переможців

Українські стрибуни у воду Олег Колодій та Олександр Горшковозов вибороли бронзові медалі на етапі Світової серії в Лондоні.
Про це пише СобКор.
Українці виступали в синхронних стрибках з 3-метрового трампліну у жінок і чоловіків. Але якщо дует Анна Письменська та Вікторія Кесар з результатом 268,35 бала став восьмим, то чоловікам вдалося завоювати медаль.
Колодій та Горшковозов невдало почали виступи в Лондоні і після перших двох стрибків займали останнє шосте місце. Однак після цього українцям вдалося виправити становище і навіть вийти на друге місце, яке, правда, втримати не вийшло. У підсумку, український дует завершив етап з «бронзою» - 405.63 балів.
Читайте також: Названо українські команди, які увійшли до топ-25 клубного рейтингу УЄФА
Після двох п'ятих місць на етапах в Японії і Китаї, сьомої сходинки в Канаді, «золота» в Росії і «бронзи» в Англії Колодію та Горшковозову вдалося посісти п'яте місце в загальному заліку сезону.
Нагадаємо, минулого тижня українські стрибунки у воду Анна Письменська та Вікторія Кесар завоювали «бронзу» на етапі Світової серії в Казані.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Услуги строительства для вашего бизнеса Качественная мебель на заказ в Днепре О чем стоит знать при покупке Daewoo Nexia? Крупнейшая риэлтерская компания Покровска и Мирнограда Лучшие книги о бизнесе

Последние новости