У Росії обвалився міст у ріку. Відео

10.05.2019 16:25 8

У Росії обвалився міст у ріку. Відео

У п’ятницю, 10 травня, в Свободненском районі Амурської області РФ обвалився автомобільний міст, по якому їздили великі вантажівки.
Про це пише СобКор.
Відомо, що споруда, яка звалилася, була визнана аварійною, проте по ній йшли вантажівки, що й стало причиною обвалення. Місцеві кажуть, що виною всьому будівельники. “Ми живемо на берегах двох річок, і у нас два мости. Їх комісія в цьому році визнала аварійними. Виділили гроші і почали будувати об’їзний міст. Все б нічого, та ось будівельники начудили: труби поклали на березі річки Ора, а русло засипали піском. Річка, природно, чинила опір такої неповазі і вирішила промити своє русло.
Читайте також: У Росії обвалився автомобільний міст. Відео
Тоді 8 травня наші будівельники вирішили заново засипати русло і почали возити пісок КамАЗами через аварійний міст, де є обмеження 6 тонн. І в підсумку провалили його”, – розповіли місцеві жителі.
Люди скаржаться, що тепер вони виявилися відрізані від решти населених пунктів. Журналісти показали відео, зняте буквально за пару днів до аварії. Видно, що опори моста ось-ось заваляться.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Межкомнатные двери: установка наличников Ландшафтный дизайн: многофункциональный зеленый уголок в своем дворе Размещение в лучшей гостинице "Джинтама-Бриз" Возможность создания шедевра своими руками Лечение грязью в санатории «Куяльник»

Последние новости