Сім способів схуднути без дієт

07.05.2019 15:46 25

Сім способів схуднути без дієт

Вони допоможуть схуднути раз і назавжди.
Схуднення - актуальне питання для багатьох жінок. При цьому, далеко не всі знаходять в собі сили кардинально змінити спосіб життя, тричі на тиждень знаходити час для спорту і їсти «як пташка». Втім, як показує практика, це не завжди обов'язково. Ось сім способів скинути зайві кілограми для тих, хто не налаштований на голодування.
1. Скоротіть споживання цукру. На жаль для ласунів, цукор порушує метаболізм, а також викликає діабет і ожиріння. Ваш організм скаже вам «спасибі», якщо ви відмовитеся від солодкої газованої води, покупної випічки і станете їсти менше цукерок та готових сніданків.
2. Їжте більше білкових продуктів. Білок - кращий друг при схудненні. Він допомагає швидше втрачати жир за рахунок збільшення м'язової маси. Білок міститься в білому м'ясі, рибі, горіхах, бобових, яйцях, молочних продуктах.
3. Не відмовляйтеся від спорту. Як не крути, активний спосіб життя - не тільки запорука стрункості, а й доброго здоров'я. Похід в спортзал можна замінити швидкою ходьбою, їздою на велосипеді, танцями, плаванням і вправами вдома.
4. Готуйте вдома. Це не тільки допоможе заощадити гроші, але і дасть можливість контролювати, що і в яких кількостях ви їсте.
5. Їжте частіше. В ідеалі їсти 5-6 разів на день. Звичайно, при цьому порція повинна бути невеликою. Такий підхід допоможе запустити метаболізм.
6. Не пропускайте сніданок. Це погана звичка, яка не тільки псує шлунок, але і змушує надалі переїдати. До речі, якщо вам хочеться з'їсти щось калорійне, краще зробити це вранці.
7. Пийте більше води. Як би банально це не звучало, вода - запорука ефективного схуднення. Вона допомагає виводити токсини, підтримує правильне функціонування печінки і нирок, а також дозволяє довше відчувати себе ситим. Багато дієтологів радять пити воду кожен раз, коли вам хочеться їсти, адже організм може сплутати голод зі спрагою.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Широкий спектр качественных стоматологических услуг в Харькове Пластиковые окна по доступным ценам в Днепре Ландшафтный дизайн: многофункциональный зеленый уголок в своем дворе С легким паром или как подобрать акссесуары для сауны Компания "Мегарент": сдача авто в аренду, сотрудничество с владельцами машин, желающих сдать свое авто

Последние новости