Вчені вирахували максимально корисну для здоров’я дозу пива

03.05.2019 14:38 9

Вчені вирахували максимально корисну для здоров’я дозу пива

Нещодавно китайські вчені опублікували результати дослідження щодо вживання хмілю щурами.
Про це пише СобКор.
Дослідники давали гризунам ксантогумол, речовину, яка міститься лише у пиві. А далі слідкували за поведінкою гризунів впродовж 8 тижнів.
За час експерименту молоді щури значно розвинули розумові здібності та пам’ять. Але на старіших представників ця речовина ніяк не подіяла.
На людях такі досліди не проводились, бо для чистоти експерименту їм треба було б вживати 2 тисячі літрів пива щодня. Але про вплив пива на людей в меншій кількості – відомо чимало.
Читайте також: Вчені розказали, чому пити шампанське корисно
Пиво є корисним лише в обмеженій кількості. Одна пінта (0.57 л), келих або пляшка позитивно вплине на ваше здоров’я. А от регулярне надмірне вживання пива негативно позначиться на вашому здоров’ї.
Проблеми зі здоров’ям будуть супроводжуватися ще й погіршенням зовнішнього вигляду. Це особливо небезпечно для юних шанувальників цього напою. Погодьтеся: мати пивний животик у 25 років – не найкраща перспектива.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Купити новобудову в Україні зможе кожен Как вылечить человека от алкогольной зависимости Экстраординарная экскурсия в Чернобыль Услуги литья пластмассы, штамповки металла и другие Купить качественный бокс мод по доступной цене

Последние новости