Надя Дорофеева здивувала блакитним волоссям і закликала допомагати тваринам

29.04.2019 15:16 16

Надя Дорофеева здивувала блакитним волоссям і закликала допомагати тваринам

Вийшов новий випуск DoDo VLOG.
Співачка і солістка групи «Время и Стекло» відома не тільки гарячими кліпами і вокальними даними, а і своєю благочинною діяльністю. Раніше співачка разом з мандрівником Дмитром Комаровим запускала акцію #чашкакофе. За допомогою цієї акції вдалось врятувати життя маленьким дітям.
Цього разу Надя Дорофеева вирішила звернути увагу своїх шанувальників до проблем тварин, які залишилися без дому. Співачка разом зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом відвідали Гостомельский притулок для тварин. З собою співачка привезла 1000 кг якісного корму. Про цей візит вона зняла зворушливий влог. Зірка розповіла про долю хвостатих мешканців притулку та пояснила, чим прості люди можуть йому допомогти.
Надя Дорофеева також запускає в Instagram хештег #добрыедела. Долучитися до акції можуть всі охочі. Допомагати добрими справами можна не тільки тваринам. Розповідайте про свої хороші вчинки з цим хештегом. Одному із учасників акції співачка пообіцяла подарунок від себе.
«Шалено хотіла випустити цей влог саме в такі важливі і святкові дні для всіх нас. А ще після цього влогу мені захотілося видалити всі попередні випуски. Друзі, я запускаю challenge #ДОДОБРЫЕДЕЛА. Вся інформація у влозі», - написала вона.
Привернути увагу до публікації співачка вирішила яскравим знімком с блакитним волоссям.
Раніше стало відомо, що Селена Гомес повертається до нормального життя
Надя Дорофеева здивувала блакитним волоссям і закликала допомагати тваринам

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Грамотная помощь и сопровождение в выборе и покупке авто из-за границы Ювелирная мастерская: эксклюзивные украшения под заказ Де і як замовити курсову дешево та якісно Минеральная вода премиум класса Стратегічна екологічна оцінка

Последние новости