Спеціалісти розповіли, як поза під час сну розповідає про характер людини

27.04.2019 0:16 6

Спеціалісти розповіли, як поза під час сну розповідає про характер людини

Спеціалісти стверджують, що поза, в якій спить людина, може багато що розповісти про характер та психічний стан особи.
Про це пише СобКор.
Прагматичні люди сплять в "королівській" позі, а ґрунтовні і надійні воліють "замок". За словами психологів, відкриті люди сплять з широко розкинутими руками і ногами.
Психолог Ольга Павлова розповідає: "Рухова активність залежить від темпераменту, в тому числі, і положення під час сну. В "королівської" позі, тобто на спині, з витягнутими вздовж тулуба руками і прямими ногами, сплять акуратні і прагматичні люди зі схильністю до лідерства.
Читайте також: Лікарі розповіли, в якому віці дійсно починається старіння
Якщо ж людина спить в позі "замок" (на боці, руки під головою, а ноги зігнуті), це означає, що людині притаманні ґрунтовність і надійність. На животі сплять невпевнені і закриті люди, які звикли все передбачати і надавати велике значення чужій думці. А обличчям до стіни сплять ті, хто відгороджується від навколишнього світу. При цьому поза "ембріон" говорить про те, що людині потрібен захист.
Якщо ж індивід не впевнений в своїх силах або йому потрібна опора, ймовірно, він буде триматися за якийсь предмет (м'яку іграшку або подушку тощо), частину тіла.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Большой выбор профессиональных гель-лаков Как выбрать посуду для кухни Химические добавки для бетона и строительных растворов «Vip Detailing» - качественное покрытие кузова автомобиля специальной антигравийной пленкой в Киеве Транспортно-экспедиционные услуги для вас

Последние новости