Вибори-2019: хто перший привітав Зеленського

22.04.2019 17:07 6

Вибори-2019: хто перший привітав Зеленського

Президент Польщі Анджей Дуда першим із лідерів країн Європи привітав Володимира Зеленського з перемогою у другому турі президентських виборів.
Про це пише СобКор.
«Прошу прийняти мої сердечні поздоровлення з нагоди ввірення вам українським народом посади президента України. Я впевнений, що цей вибір підтвердить стійкість України на шляху до євроатлантичної спільноти», - цитує посольство президента Польщі.
Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг також оперативно привітав Володимира Зеленського з перемогою на виборах Президента України.
«Вітаємо Володимира Зеленського з перемогою на президентських виборах в Україні», - зазначив Столтенберг у Twitter.
Він підкреслив, що Україна є цінним партнером НАТО, і висловив сподівання на продовження співпраці.
Не забарився із привітаннями і Глава Чеченської Республіки в РФ Рамзан Кадиров.
«Україна отримала нового президента. Ним став Володимир Зеленський. За нього, за попередніми даними,віддали голоси понад 70% виборців.
Чинний президент Петро Порошенко, попри наявність адміністративного ресурсу, зазнав нищівної поразки», - написав Кадиров.
Читайте також: З’явилися останні перед другим туром рейтинги Зеленського та Порошенка
Він зазначив, що, «головна подія дня, року і, можливо, багатьох років - обрання Володимира Зеленського президентом України».
Долучився до привітань і екс-президент Віктор Янукович, який переховується на території Росії. «Я щиро вітаю Вас з обранням на пост президента України. Українці довірили Вам цей пост в найважчий для нашої країни момент історії. Миролюбний український народ розколотий і радикалізований як ніколи раніше», - говориться у зверненні Януковича.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как выбрать строительный фен На что обращать внимание, арендуя офис? Идеальная мебель для вашей кухни Матрасы отличного качества и по доступным ценам Быстрое оформление загранпаспортов

Последние новости