Відома британська співачка розлучилася з чоловіком: цікаві деталі

20.04.2019 10:35 5

Відома британська співачка розлучилася з чоловіком: цікаві деталі

Британська співачка Адель і американський бізнесмен Саймон Конеккі прийняли рішення розлучитися.
Про це пише СобКор.
У заяві від імені Адель йдеться, що пара «налаштована разом виховувати сина з любов’ю».
Адель є володаркою шести премій «Греммі», також вона кілька разів потрапляла в рейтинг найбільш впливових людей в світі за версією журналу Time.
Її колишній чоловік Саймон Коннеккі є співзасновником Life Water, марки екологічно чистої бутильованої води в Великобританії. Ця компанія направляє частину коштів на благодійний проект Drop4Drop, який забезпечує чистою водою країни, що потребують допомоги.
Відзначимо, що недавно в мережу потрапила інформація про те, що Адель приголомшила шанувальників несподіваною новиною: вона більше не буде виступати живцем і не дасть жодного концерту. Журналісти відзначили, що співачка подала заявку на добровільне закриття свого музичного бізнесу і податкової звітності, в якій враховувалися її доходи з виступів.
Читайте також: Відома українська співачка оголосила про завершення кар'єри
Поки Адель не давала ніяких офіційних коментарів щодо відходу зі сцени, проте раніше в інтерв’ю вона не раз заявляла, що хотіла б присвячувати більше часу сім’ї і також народити другу дитину.
«Сподіваюся, у мене буде друга дитина. Я вирішила, що тепер хочу дівчинку … якої я збираюся подарувати ось це своє плаття, в якому виступила на вже 107-м для мене шоу! Але ви від мене не позбудетеся, через пару років я повернуся », – обіцяла Адель.
Стало відомо, що Адель подала заявку на добровільне закриття свого музичного бізнесу і податкової звітності, в якій враховувалися його доходи з виступів.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Человек легенда – Игорь Сподин Casino X дает всем игрокам установку на успех Высокоточное стрелковое оружие и боеприпасы Лучший юрист по арбитражным делам в Москве Летние шины. Как правильно сделать выбор

Последние новости