Оновлений O.Torvald повернувся на велику сцену

18.04.2019 14:05 6

Оновлений O.Torvald повернувся на велику сцену

Популярний український гурт O.Torvald повертається на велику сцену після майже річної творчої паузи. Колектив підготував для прихильників ефектні ролики та зміну в команді.
Про це пише СобКор.
Гурт O.Torvald зумів здивувати своїх прихильників одразу кількома сюрпризами. Музиканти презентували ефектний кліп на пісню "Два Нуль Один Вісім" та готують прем'єру пісні «Назовні». Окрім цього, у рок-колективі з'явилася перша дівчина, яка відтепер гратиме в O.Torvald на барабані.
Читайте також: Кендалл Дженнер стала окрасою нового Vogue
«Наша історія далека від глянцю, стабільності та дешевого хайпу. Вона різка, нервова, з нестримним характером, зривами, криком. Це перші релізи після річної перерви. Важливі для нас релізи. За цей рік багато чого трапилось, я майже помер, подорослішав на життя… У нас змінилася команда, було зроблено багато важливих висновків і все це вплинуло на новий вектор O.Torvald», – поділився фронтмен гурту Женя Галич.
«Два Нуль Один Вісім» став першим синглом, який музиканти випустили після річної паузи. Трек дуже особливий для Жені Галича, адже його артист присвятив покійному батьку. За словами співака, «Два Нуль Один Вісім» – це історія втрати близької людини та спроба зібрати себе по шматках.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Лучшие смартфоны современности тут Осенью вопрос о цене на газ опять станет самым актуальным Кирпич для качественного и надежного строительства Угловые диваны Вызов электрика на дом – безопасность и качество работы

Последние новости