Дієтолог розповіла важливі нюанси про користь голодування

03.04.2019 11:21 6

Дієтолог розповіла важливі нюанси про користь голодування

Голодувати корисно не лише раз на місяць, а й кожного тижня.
Про це пише СобКор.
Лікар-дієтолог Оксана Скиталінська розповіла:
«Дуже корисно голодувати не тільки раз на місяць, а влаштовувати собі голодні дні раз, а, можливо, і два рази в тиждень, якщо ваша вага дозволяє це робити.
Голодування - це не тільки струнке тіло, позбавлення від зайвих кілограмів, зменшення вмісту вісцерального жиру, а також і оновлення, омолодження організму на клітинному рівні».
Читайте також: Дієтолог порадила дієві чаї для схуднення
Вона нагадала, що в 2016 році японський вчений Йосінорі Осумі отримав Нобелівську премію за пояснення механізму аутофагії - самоочищення організму від різного клітинного сміття, який викликає хвороби, прискорене старіння і скорочує тривалість життя.
Правильне голодування, тобто вживання тільки чистої води допомагає організму оновитися.
«Голодувати не обов'язково протягом 24 годин. Процес аутофагії починається при голодуванні протягом вже 16 годин. Це дуже легко зробити, якщо ми відмовимося, наприклад, від вечері: пообідали, а не вечеряємо, і до наступного сніданку. Такий режим харчування називається 8:16 », - пояснила дієтолог.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Wi-Fi точки доступа Linksys Невероятно выгодный банк «WooW» для переводов с карты на карту Алюминиевые листы всегда могут пригодиться Билеты на отборочный тур чемпионатау мира по футболу Ювелирные изделия из золота по самой низкой цене

Последние новости