«У мене немає гальм»: Саакашвілі розповів, що робитиме після виборів в Україні

02.04.2019 17:15 7

«У мене немає гальм»: Саакашвілі розповів, що робитиме після виборів в Україні

Міхеїл Саакашвілі зізнався, що обов’язково приїде в Україну, як тільки Петро Порошенко зазнає поразки у другому турі виборів.
Про це пише СобКор.
«У мене немає гальм, я досить відчайдушний, я можу і полетіти. Але коли я минулого разу приїжджав на Україну, деякі з моїх друзів багато місяців провели там в тюрмах, щодо десятків з них до цих пір порушені кримінальні справи, їх тягають по судах», – нагадав екс-президент. Він заявив, що поки не хоче давати Петру Порошенко привід для залякування. На його думку, президент може підняти галас навколо порушення кордону.
Читайте також: Краватка в зубах: Саакашвілі розповів про нестандартну «дієту»
Лідер «Руху нових сил» очікує, що відразу після виборів його спокійно пропустять. «22 квітня, як тільки всі зрозуміють, що Порошенко все, вже більше не жилець в президентському палаці, прикордонники, мої старі колеги, тому що я колись служив прикордонником в бориспільському аеропорту, пропустять мене з великим задоволенням. Я про це добре обізнаний», – підкреслив політик.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Большой выбор качественных фотообоев Как можно ускорить обмен веществ? Где купить металлопластиковые окна по выгодным ценам Газоблок і пеноблок: особливості, властивості і будівельні нюанси Качественные комплектующие для скутеров

Последние новости