«Секс і місто»: серіал матиме продовження

29.03.2019 0:15 1

«Секс і місто»: серіал матиме продовження

Один із найбільш знакових серіалів HBO за останні два десятиліття – «Секс і місто» - незабаром отримає продовження.
Про це пише СобКор.
В нових серіях буде розповідатися про кохання, знайомства і стосунки після 50 років.
Кіностудії Paramount Television і Anonymous Content в умовах надзвичайної конкуренції придбали права на екранізацію продовження роману Кендес Бушнелл «Секс і місто». Нова книга, яка матиме назву «Чи є ще секс у місті?» вийде в серпні 2019 року.
Читайте також: Серіал "Беверлі-Гіллз" знову повернеться на екрани
Бушнелл напише пілотний сценарій першої серії і виступить в якості виконавчого продюсера телесеріалу.
У книзі розглядаються з усіх сторін кохання і життя – шлюб і діти, розлучення і важка втрата, а також дуже реальний тиск на жінок, які повинні постійно підтримувати свою молодість.
«Раніше такого не було. Колись 50-річний вік означав початок виходу на пенсію – менше працювати, витрачати більше часу на свої захоплення, з друзями, які, як і ви, переходять на більш розмірений спосіб життя, – розповідає Бушнелл. – Словом, люди пенсійного віку не збиралися робити щось інше, крім того як ставати старшими і повнішими. Вони не повинні були займатися фізичними вправами, відкривати новий бізнес, займатися сексом з незнайомцями і починати все спочатку. Але це саме те, на що схожі сьогоднішні 50-річні і 60-річні жінки, і я дуже рада, що на сторінках книги, а тепер і на екрані я відображаю цю багату і складну реальність».

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как найти специалиста для эффективного внедрения программы 1С? Где купить межкомнатные двери в Киеве для нестандартных проемов? Професійні товари для індустрії краси Букет из роз для любимой Как и где заправить картридж в Чернигове

Последние новости