«Матриця»: яка зіркова актриса мала зіграти Нео

28.03.2019 0:05 1

«Матриця»: яка зіркова актриса мала зіграти Нео

Продюсери кінострічки «Матриця» пропонували зіграти головну роль у фільмі «Матриця» Сандрі Буллок і навіть були готові переписати сценарій заради неї.
Про це пише СобКор.
Роль Нео, якого зіграв Кіану Рівз, могла дістатися жінці – знаменитій актрисі Сандрі Буллок.
За словами продюсера стрічки Лоренцо Ді Бонавентура, студія Warner Bros. хотіла, щоб головну роль зіграв популярний актор з гучним іменем. Відтак продюсери запропонували зіграти у фільмі «Матриця» Сандрі Буллок.
Читайте також: Зіркова пара прикрасила тіла однаковими тату
Ми переглянули дуже багато людей, але ніхто не підходив. Ми впали у відчай. Тоді ми звернулися до Сандри і сказали їй, що зробимо Нео дівчиною. Я і Джоел Сильвестр раніше вже працювали з Сандрою і знали, що вона впорається. Ми навіть відправили їй сценарій і чекали відповіді, – зізнався Лоренцо.
Однак Сандра відмовилася від ролі, після чого розглядалися такі кандидати, як Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо, Вілл Сміт. У результаті було затверджено Кіану Рівза на роль Нео.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Курсы коррекции фигуры: на шаг ближе к мечте Производство деревянной тары и упаковки Осенью вопрос о цене на газ опять станет самым актуальным Абрикосы: польза и вред Закажите цветы, чтобы порадовать себя и своих близких

Последние новости