Потужні магнітні бурі знову огорнуть Землю: що робити залежним

26.03.2019 13:45 1

Потужні магнітні бурі знову огорнуть Землю: що робити залежним

У кінці березня Землю накриють магнітні бурі. Їхній пік припаде на 27 і 28 число, вони досягнуть рівня G1. Незначні магнітні коливання можливі 26 і 29 березня.
Про це пише СобКор.
Зазначимо, що, згідно зі шкалою NOAA (Національна атмосферна адміністрація США), бурі класу G1 здатні впливати на енергетичні системи та космічні апарати. Особливо обачними у період магнітних бур слід бути людям з підвищеною метеозалежністю, гіпертонікам та тим, хто має проблеми із серцево-судинною системою.
Потужні магнітні бурі знову огорнуть Землю: що робити залежним
Як зазначила лікар-терапевт Олена Пузанова, у дні магнітних бур не варто затримуватися на роботі, необхідно висипатись, правильно харчуватися та займатися спортом.
Читайте також: Україну охопила потужна магнітна буря: як захистити здоров'я
Реакція на магнітні бурі індивідуальна, але особливо під їхній вплив потрапляють люди зі слабким здоров'ям. Лікарі рекомендують уникати фізичних навантажень та тяжкої роботи в такі дні, не хвилюватися. На тлі магнітних бур можуть виникнути слабкість і нервова напруга, головний біль і мігрень.
Варто обмежити вживання жирної, гострої та солоної їжі. Можна пити заспокійливі чаї з м'ятою або мелісою. Також лікарі радять вживати більше вітаміну С. Крім того, необхідно виключити алкоголь, а гіпертонікам слід пити більше води. Слід більше ходити пішки й мати під рукою аптечку. Літнім людям краще утриматися від тривалих поїздок у цей день.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Зачем нужна стяжка пола Дезинфекция рук и поверхностей в коммерческих и медицинских учреждениях Как сделать новое жилье уютнее Свежие новости Чемпионата Украины по футболу Какое ГБО подходит на ВАЗы: 2-е или 4-е поколение?

Последние новости