Лікарі пояснили, як виникає депресія

25.03.2019 3:29 0

Лікарі пояснили, як виникає депресія

Медики стверджують, що стан, який називають «весняною депресією» та занепадом сил, може бути сигналом організму про наявність серйозних захворювань.
Про це пише СобКор.
Всі системи нашого організму пов’язані між собою. Тому депресія може свідчити про хронічне захворювання того чи іншого органу. Часто причиною психозу або апатії частково є проблеми з печінкою, жовчним або зі шлунком.
Коливання настрою може викликати низький рівень цукру в крові, це пояснюється тим, що дефіцит глюкози відбивається на роботі мозку, а також призводить до браку дуже важливого «гормону щастя».
Читайте також: Лікарі пояснили, чим може нашкодити квашена капуста
Поширена причина порушення психоемоційного стану людини – порушення роботи щитоподібної залози, в якій виробляються необхідні для життєдіяльності та підтримки нормального стану гормони.
«Депресія може проявитися у вигляді побічного ефекту під час прийому деяких лікарських препаратів. Уважно прочитайте аркуш-вкладиш препарату, який ви п’єте і якщо там вказані подібні побічні ефекти – проконсультуйтеся з лікарем, чи можна замінити цей препарат на менш агресивний», — порадили фахівці.
Важливо також пам’ятати, що шкідливі звички, особливо алкоголь, яким іноді «лікуються» під час поганого настрою, згубно впливає на нервову систему і з часом може спровокувати депресивний стан.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Достоинства и недостатки квартир в Голосеевском районе Киева Качественный теплый пол под плитку Как сделать новое жилье уютнее Итальянская пряжа в ассортименте по доступным ценам Подобрать СТО в Одессе

Последние новости