Наслідки негоди: в Україні знеструмлені майже сто населених пунктів

24.03.2019 7:17 0

Наслідки негоди: в Україні знеструмлені майже сто населених пунктів

В результаті ускладнення погодних умов через спрацювання автоматичної системи захисту ЛЕП знеструмленими залишаються 94 населених пункти в шести областях.
Про це пише СобКор.
У Держслужбі з надзвичайних ситуацій України повідомили: «В результаті ускладнення погодних умов (шквальний вітер) через спрацювання систем захисту ліній електропередач залишаються знеструмленими 94 населених пункти в 6 областях Сумська – 30 н.п., Полтавська – 16 н.п., Дніпропетровська – 20 н.п., Чернігівська – 13 н.п., Донецька – 12 н.п., Запорізька – 3 н.п. до відновлення електропостачання залучено бригади обленерго».
Читайте також: В Україні негода знеструмила майже 50 населених пунктів
Нагадаємо, що в результаті п'ятничної негоди в Чернігові сильним шквалистим вітром пошкоджено покриття даху магазина на площі 700 кв.м. і покрівлі офісної будівлі на площі 300 кв.м.
Підрозділи ДСНС за поточну добу ліквідували понад 60 повалених дерев. Рятувальники відзначили відсутність жертв і постраждалих.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Работают ли таблетки от алкоголизма? Папки для меню и счётницы для ресторанов в Украине Строительство домов в Киеве заказать сегодня проще простого Сварочная проволока высокого качества по хорошей цене Где заказать спортивные вещи?

Последние новости