Медики назвали основні симптоми, що сигналізують про серйозні проблеми зі здоров’ям

20.03.2019 16:29 0

Медики назвали основні симптоми, що сигналізують про серйозні проблеми зі здоров’ям

Лікар Лондонської клініки Деніел Фентон розповів про симптоми, які часто-густо виявляються не дуже серйозними, але іноді можуть бути симптомами небезпечних проблем зі здоров'ям.
Про це пише СобКор.
За словами лікаря Лондонської клініки, є декілька симптомів, на які кожній дорослій людині потрібно звертати пильну увагу, у жодному разі не ігнорувати.
Часті нічні позиви в туалет. Це явище може бути ознакою ніктурії - захворювання сечостатевої системи. У чоловіків часті походи в туалет можуть сигналити про збільшення простати, а також про підвищення ризику раку передміхурової залози.
Втома. Якщо відчуття втоми стає нав'язливим, постійним, це нерідко свідчить про нестачу вітаміну D в організмі. Але втома в деяких випадках – це видимий маркер серйозних проблем зі здоров'ям. Зокрема, вона може вказувати на надмірну активність щитовидної залози, дефіцит заліза та анемію, ймовірність розвитку раку крові.
Читайте також: Медики назвали основні причини серцевого нападу
Поколювання в кінцівках. Періодичні поколювання, зазначив лікар, іноді є симптомами процесів в організмі, у зв'язку з якими підвищується ризик інсульту.
Сильне потовиділення. За словами фахівця Лондонської клініки, це може бути симптомом розвитку лімфоми або мієломи.
Втрата ваги та спрага. Лікар зазначив, що втрата ваги, не пов'язана зі спробами худнути і зміною способу життя, повинна завжди насторожувати. Спрага може бути небезпечним симптомом, якщо вона тримається постійно. Раптова втрата ваги і відчуття спраги бувають властиві розвитку діабету та онкологічних захворювань.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Широкий выбор ДСП в «Кубе» Очарование банного отдыха в Одессе Модная обувь от украинского бренда Emmelie Delage Коды УКТ ВЭД Украины Майнинг может стать постоянным источником дохода

Последние новости