Залежність від соцмереж хочуть зарахувати до хвороб

19.03.2019 2:20 0

Залежність від соцмереж хочуть зарахувати до хвороб

Депутати закликали уряд Великобританії невідкладно ініціювати проведення всебічного дослідження.
Про це пише СобКор.
Депутати британського парламенту вважають, що залежність від соціальних мереж можна вважати «захворюванням», «формою психічного розладу».
Таку думку вони висловили в доповіді, підготовленій міжпартійною парламентською групою по соціальних мережах, психічному здоров'ю та добробуту молоді за сприяння благодійної організації Королівське товариство охорони здоров'я.
Згідно з висновками авторів документа, є вагомі причини говорити про те, що такі соціальні мережі як Facebook, Instagram та Twitter, які ведуть конкурентну боротьбу за те, щоб користувачі проводили більше часу на їх платформах, можуть мати «руйнівний вплив» на дітей.
Читайте також: Медики назвали продукти, які викликають залежність
«Вкрай важливо, щоб ми захищали молодих людей, дбаючи про їх безпеку та здоров'я під час використання ними глобальної інформаційної мережі», - відзначають укладачі доповіді.
Вони закликали уряд Великобританії невідкладно ініціювати проведення всебічного дослідження, щоб визначити, чи слід визнати залежність від соцмереж одним з медичних захворювань.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как оформить детский загранпаспорт в Украине Частотный преобразователь Невероятная шуба из соболя для вас Рейтинговые казино – победы и выплаты без ограничений Пассажирские перевозки для вашего комфорта

Последние новости