Стиль парижанки: що жінці потрібно враховувати у гардеробі

27.02.2019 0:56 0

Стиль парижанки: що жінці потрібно враховувати у гардеробі

Співавтор книги «Як відчути себе парижанкою, ким би ви не були» Каролін де Мегре, яка є втіленням французького стилю, дуже влучно висловилася у книзі.
Про це пише СобКор.
«Для парижанки чорний - це колір свята, нескінченних ночей, дівчат, котрі хочуть змиритися з настанням зорі і закривають віконниці. Чорний колір - незамінна відмичка».
Але жителі столиці все-таки не cправляють враження величезної маси, одягненої в чорне вбрання. Крім монохромних речей, беретів і зручних штанів, у француженок є ще багато інших улюблених предметів гардеробу.
Читайте також: Працює як годинник: дієтолог розповіла, як правильно позбуватися зайвих кілограмів
Варто згадати улюблених французьких героїнь, які впливали на паризький стиль: Ізабель Аджані, Жюльєт Бінош, Софі Марсо, Ізабель Юппер, Анна Каріна, Беатріс Даль, Анук Еме та інші ікони французького стилю. Вони обожнювали червоний колір, вільні тренчкоти, оксамитові сукні, тотал-луки з деніму, а також часто одягали сонцезахисні окуляри.


Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Триммер Браун – отличный вариант для ухода за бородой Канадский дом по украинской цене Быстрая регистрация кассового аппарата Клеим флизелиновые обои грамотно Где заказать кузовные запчасти для авто?

Последние новости